Skip to content

PEGASUS. (Ish Pigasos)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-03-08 10:02:08
JSON

NIPT: J62903750A
Administrator: Janis Karathano
Objekti i Veprimtarisë: Tregti e përgjithshme import eksport transport, Tregtimit me shumicë e pakicë të barnave mjekësor, hapjen e depove farmaceutike, vegla e mjete mjekësore, farëra dhe impute bujqësore, farmaci veterinare, etj Tregtim instrumenta laboratorike dhe mjekësore, reagente kimike dhe kite diagnostikuese, materiale mjekësore dhe konsumi, shërbim mirëmbajtjeje, certifikim instrumentesh. Pajisje kompjuterike, elektrike dhe elektronike. Dhënie me qira të pajisjeve dhe veglave mjekësore.
Emërtime të tjera Tregtare: PEGASUS.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/01/1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 220 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: AB Laboratory Solutions BV, një shoqëri hollandeze me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 24.08.2007 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër regjistri 27304774, me seli në Laan van Meerdervoort 1224, Hagë, me administrator Konstantinos Karathanos ( Te dhenat e marra ne: https://drimble.nl/bedrijf/den-haag/17210720/ab-laboratory-solutions-bv.html)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Siri Kodra, tek ish frigoriferi, Nr. 149

Adresa:
Tirane, Rruga Kongresi i Manastirit, Pallati i Ri 6 kateshe Kati 3, Brenda Qendres Spitalore Nene Tereza
Tirane, Rruga "Siri Kodra", ambjent brenda Frigoriferit

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 08.03.2022
Akti i themelimit dhe statuti
Kontrate shitje 27.04.2000
Vendimi i asamblese per zmadhimin e kapitalit 22.12.2011
Vendimi i ortakut te vetem per zmadhimin e kapitalit 22.12.2011
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese te PF 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 219 603 071,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 157 860 632,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 241 534 760,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 192 930 677,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 187 670 341,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 173 981 688,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 161 083 530,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 166 551 652,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 218 196 632,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:1 192 884 913,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:1 042 864 114,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 256 075 911,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:1 204 942 577,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 225 875 422,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 063 012 798,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 898 801 155,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 742 328 748,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 824 173 453,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala