Skip to content

TÜRK HAVA YOLLARI ANONİM ORTAKLIĞI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-04-08 12:43:58
JSON

NIPT: 75184
Administrator: Bilal Ekşi
Objekti i Veprimtarisë: Transporti ajror i udhëtarëve
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 11.02.1960
Rrethi: Stamboll
Shteti ku vepron: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 17 567 400 000,00
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: Kompanite e kontrolluara nga shoqeria TÜRK HAVA YOLLARI ANONİM ORTAKLIĞI (Turkish Airlines):

Turkish Airlines Technic Inc.
Güneş Ekspres Havacılık A.Ş.
THY Opet Aviation Fuels Inc.
TGS Yer Hizmetleri A.Ş.
THY DO&CO Catering Services Inc.
Pratt & Whitney THY Technical Aircraft Engine Maintenance Center Ltd. Şti.
Goodrich THY Technical Service Center Ltd. Şti.
TCI Cabin Interior Systems San. ve Tic. A.S.
Uçak Koltuk Üretim San. ve Tic. A.S.
THY Flight Training and Airport Management Inc. (TAFA)
Vergi İade Aracılık A.Ş.
THY Airport Real Estate Investment and Management Inc.
THY International Investment and Transportation Inc.
Cornea Aviation Systems Industry and Trade Inc.
Air Albania
We World Express Limited
TFS Akaryakıt Hizmetleri Anonim Şirketi (Te dhenat e marra nga: https://investor.turkishairlines.com/tr/hakkimizda/grup-sirketleri)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: MEHMET İLKER, MECİT ES, MEHMET MUZAFFER AKPINAR, BİLAL EKSİ, ORHAN BİRDAL, FATMANUR ALTUN, MİTHAT GORKEM AKSOY, MELİH SUKRU ECERTAS, MURAT SEKER
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: *Kapitali i regjistruar i shoqerise eshte 5.000.000.000 lira turke. Kapitali i shlyer eshte 1.380.000.000 lira turke dhe eshte konvertuar ne leke me kursin e kembimit te dates 07.04.2021 sipas Bankes se Shqiperise.

Te dhenat per kompanine jane marre nga: https://investor.turkishairlines.com/tr; https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bilgileri/genel/1107-turk-hava-yollari-a-o dhe Regjistri Tregtar i Stambollit https://bilgibankasi.ito.org.tr/en/data-bank/company-details
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
YESILKOY MAH.HAVAALANI CAD. NO:3/1 BAKIRKOY, Stamboll

Faqja Web:
https://www.turkishairlines.com/ https://investor.turkishairlines.com/tr

Akte. Tjetërsim Kapitali: Te dhenat e shoqerise TURK HAVA YOLLARI ANONIM ORTAKLIGI sipas Regjistrit Tregtar te Stambollit, date 08.04.2021
Aksioneret e shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala