Skip to content

"MEGAPHARMA"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-01-22 10:40:59
JSON

NIPT: J61814028F
Administrator: Robert Çina, Rasim Hamzaraj
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, ri-eksport, ruajtje, shperndarje, shitje me shumice e pakice te artikujve farmaceutik dhe parafarmaceutik, produkte ushqimore me origjine shtazore, shtesave ushqimore dhe produkteve bimore, produkteve kozmetike, produkte per mjeksi estetike, bimeve medicinale, barnave narkotike dhe psikotrope, paisjesh mjeksore dhe laboratorike, reagenteve dhe kiteve, paisjeve dhe materialeve laboraterike dentare, te licensuara nga organet e tjera kompetente ne rastet kur kerkohet, detergjent, dezifektant. - Servis dhe mirembajtje paisjesh mjeksore, paisjesh dentare - Dhenie me qera zyrash dhe ambjentesh. Çdo aktivitet ndihmes ne perputhje me legjislacionin shqiptar i cili i sherben aktivitetit te saj kryesor.
Emërtime të tjera Tregtare: "MEGAPHARMA"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16/06/1994
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 120 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Meshkuj
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: I. Tirane Motor me targe AR 354
II. Tirane Makina me targe AA733RH
III. Tirane Farke Fiat Doblo me targe AA 940 TN
IV. Tirane Makina me Targë AA 354 LU
V. Tirane Motorr me targë AJ 160
VI. Tirane Makine me targe AA732RH
VII. Tirane TR 5892 N Tirane
VIII. Tirane Makina me targe AA 126 NP
IX. Tirane Makine me targe TR 9015 R
X. Tirane Farke Mjeti Motorr me targe BA223
XI. Tirane Farke Fiat Doblo me targe AA 942 TN
XII. Tirane Motor me targe AN 472
XIII. Tirane Motorr me targë AJ 083
XIV. Tirane Automjet me targe AA 837 FX
XV. Tirane Motorri me targe AJ 298
XVI. Tirane Farke Fiat Doblo me targe AA 423 TN
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
II.7.B.2 - Tregtimi me shumicë i barnave (për kafshë)
III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Farkë, Mjull Bathore, Rruga e Elbasanit, Nr.4, perballe TEG

Adresa:
Tirane Farke Mjull Bathore, Rruga e Elbasanit, Objekti Nr. 4, perballe TEG Tirane

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 29.01.2021
Kontrate shitje kuotash 20.08.2009
Vendimi per zmadhimin e kapitalit 30.06.2009
Kontrate shitje kuotash 14.09.2018
Kontrate shitje kuotash 18.10.2018
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 09.06.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 22.01.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese per PF 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyrat Financiare 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 190 189 342,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 186 059 698,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 148 307 870,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 124 670 490,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 127 289 936,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 138 839 960,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 102 413 661,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 35 338 598,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 27 838 056,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 21 973 095,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 38 723 360,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 36 196 486,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:2 452 797 844,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:2 382 138 891,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:2 487 544 889,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:2 274 027 523,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:2 322 054 737,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:2 311 293 887,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 811 718 834,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 208 126 331,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 899 595 241,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 864 803 305,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 912 057 912,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 886 514 403,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja / P. Nikolli