Skip to content

B-93
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-05-10 13:16:35
JSON

NIPT: J62903508R
Administrator: Shpëtim Liçaj, Dashnor Liçaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim, projektim, rikonstruksion, ndërtime industriale civile kanalizime, rruge, vepra hidroteknike, prodhim dhe tregtim të materialeve të ndërtimit. Import-eksport. Hoteleri turizëm.
Emërtime të tjera Tregtare: ''B-93''
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.03.1994
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 87 600 000,00
Numri i pjesëve: 87 600
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1) Fier, Kamion AA189IU
2) Fier, Rimorkio ABR040
3) Fier, Kamion AA913DE
4) Fier, Rimorkio ADR169
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja 8 Shkurti, Rruga Andon Doro, zona kadastrale 8533, nr.pasurie 1/270.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 10.05.2021
Akti i themelimit
Kontrate shitblerje 13.11.2002
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 10 786 763,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 10 751 065,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 20 223 299,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 10 484 086,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 18 246 486,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 12 531 163,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 10 772 916,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 9 549 256,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:206 099 964,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:255 485 537,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:410 059 890,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:226 254 165,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:348 097 139,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 267 599 184,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 210 266 896,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 134 807 950,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala