Skip to content

"M. LEZHA"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-06 10:06:34
JSON

NIPT: J76504013C
Administrator: Myfit Lesha
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumice e pakice, import-eksport te: artikujve te ndryshem industrial, elektroshtepiak, bujqesor, blegtoral, ushqimor, materiale ndertimi, lende drusore, hidrosanitare, perpunim te lendeve drusore si mobilieri, dyer, dritare, punime artistike, makineri dhe pjese kembimi, vegla auto, servis, parking, transport te mallrave dhe e udhetareve, atricatur, argjendari, tregtim argjendari, bizhuteri, kozmetike, turizem, fruta zarzavate, plehra kimike, agjensi transporti, taksi, turizem, prodhime druri, perpunim te drurit si dhe tregtim te artikujve te prodhuar me dru, perpunim te metalit, tregtim te artikujve te prodhuara prej metali dhe grumbullim e perpunim te hekurishteve, transport per vehte dhe te trete. Prodhim dyshekesh te permasave te ndryshme dhe pjeseve ne sherbim te tyre, rrobaqepesi dhe paisje te tjera te lidhura me to, tregtim me shumice dhe pakice te tyre, importexport.Ofrimi i sherbimeve dhe konsulencave profesionale ne fushen e teknologjise se informacionit:institucioneve publike dhe private,organizatave,SME-ve dhe kujt do qe ka nevoje per konsulence apo per nje produkt konkret ne fushen e teknologjise se informacionit,IT Counsulting,IT Solutions,IT Consulting Services,SEO's,Backend Systems .
Emërtime të tjera Tregtare: "M. LEZHA"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17/02/1996
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 66 630 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1. Shkoder, Kamion Mercedes Benz AB 209 FB

2. Shkoder, Kamion Mercedes Benz SH 2913 E

3. Shkoder, Kamion Mercedes Benz SH 8962 D

Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
SHKODER Zona Industriale, Rruga Levizja e Postribes, nr pasurie 11/200, zona kadastrale 8592

Adresa:
Shkoder, Lagja Bahçallek, Nr. pronesise 17/1068, zona kadastrale nr.8591

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 07.06.2022
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2007
Pasqyrat Financiare viti 2008
Pasqyrat Financiare viti 2009
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Pasqyra e te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 19 925 489,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 8 916 362,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 8 647 266,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 8 040 486,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 12 006 416,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 8 407 871,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 10 818 103,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 6 187 259,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 348 963,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 6 809 769,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 6 813 253,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -31 653 509,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 8 819 838,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 13 599 680,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 4 735 277,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:378 711 065,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:193 234 950,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:181 780 286,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:169 687 538,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:235 812 293,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:185 856 941,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:207 996 792,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 140 158 113,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 130 395 944,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 170 157 600,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 159 652 452,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 209 336 419,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 203 150 164,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 321 588 967,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 118 358 429,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : L.Kanani / A.Baja