Skip to content

IMAG
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-02 10:10:42
JSON

NIPT: J82816208R
Administrator: Agim Ago
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i aktivitetit ndërtim të objekteve të ndryshme civile, punime restaurimi, vepra të ndryshme ndërtimi. Tregtim artikujsh ushqimor, industrial, materiale ndërtimi me shumicë e pakicë import-eksport. Përpunim dhe tregtim të duraluminit, xhamit dhe drurit. Ndertime objekteve industrial, bujqesore, turistike dhe kompletime me instalime elektrike e hidraulike.
Emërtime të tjera Tregtare: IMAG
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/04/1998
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjja Luigj Gurakuqi, bulevardi Qemal Stafa, hotel "SKAMPA", kati 4, zyra nr. 403.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 02.09.2021
Statuti dhe akti i themelimit
Kontrate shitje pasuri e palujtshme date 18.02.2010
Kontrate shitje kuotash date 19.11.2008
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 734 779,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 797 220,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 998 283,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 004 730,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -1 002 653,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 751 578,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 584 773,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 191 864,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 886 483,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:61 660 125,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:64 205 976,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:51 273 822,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:49 033 541,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:11 008 085,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:25 643 765,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 42 513 201,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 22 846 389,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 37 295 586,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala