Skip to content

LAND & CO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-04 13:11:16
JSON

NIPT: J87730202A
Administrator: Perparim Ndoj
Objekti i Veprimtarisë: Ndertim, Projektim, Supervizim dhe Kolaudim i punimeve ne infrastrukturen rrugore, ura, ndertesa civile-industriale dhe ujesjelles kanalizime. Studime dhe Sherbime per procesin e regjistrimit dhe vleresimit te pasurive te paluajteshme. Sisteme GIS, Sisteme Web-GIS. Studime dhe sherbime ne planifikimin urban, gjeodezi, gjeologji, gjeoteknike dhe gjeofizike . Tregtim, servis, kolaudim dhe mirembajtje aparaturash matese, elektronike dhe topografike. Instalim dhe Sherbim Rrjeti GPS RTK, CORS.
Emërtime të tjera Tregtare: LAND & CO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06.05.1996
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 29 525 758,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake Nr. 10, Rruga Mine Peza, Pallati prane Shkolles Hasan Vogli, Apartamenti 13

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 04.10.2021
Akti i themelimit
Vendim per zmadhimin e kapitalit 02.09.2016
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 240 607,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 31 210 931,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 224 481,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -5 562 476,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 100 149,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 552 771,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 9 754 843,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 794 770,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 12 922 514,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:9 675 938,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:70 046 824,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:29 809 281,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:4 867 623,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:27 110 453,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:11 874 166,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 21 534 015,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 14 713 256,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 24 568 287,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala