Skip to content

AGRI CONSTRUCTION (ish "ARECO"; ish "AGRI CONSTRUKSION")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-11 09:14:26
JSON

NIPT: K01725001F
Administrator: Petrit Patushi
Objekti i Veprimtarisë: Import export tregeti shumice pakice artikuj te ndryshem, lende djegese, tregeti buke, duro-alumini, Aktivitet ne fushen e ndertimeve te te gjitha llojeve, mirembajtje dhe zhvillim i dekoreve ne mjediset urbane, Shpime puse Hidrogjeologjike dhe gjeologoinxhinierike, meremetim, pastrim, mirembajtje, etj. Grumbullim, transportim mbetje inerte (Dhera).
Emërtime të tjera Tregtare: AGRI CONSTRUCTION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/09/1999
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 76 000 000,00
Numri i pjesëve: 76 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
I.2.A - Shërbime ekspertize
III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, DIBRES ISH. TRUP. SHK. SKENDERBEJ 3

Adresa:
Tirane, Kamez, Zona Kadastrale Nr.2066, Numri i Pasurise 146/77

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 06.07.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Kontrate shitje kuotash 27.03.2003
Kontrate shitje kuotash 10.01.2001
Vendimi i ortakut te vetem per rritjen e kapitalit 15.07.2010
Vendimi i ortakut te vetem per rritjen e kapitalit 29.06.2009
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.05.2023
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.08.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 8 201 611,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 14 932 665,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 12 675 122,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 13 428 163,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 14 705 230,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 9 188 444,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 828 397,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 27 986 219,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 12 300 363,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 18 939 512,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 13 820 095,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:270 405 545,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:351 878 679,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:330 595 596,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:417 229 325,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:377 529 473,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:251 104 821,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:166 822 869,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:352 965 686,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 213 771 314,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 346 133 785,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 355 752 722,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja/L.Kanani