Skip to content

AN&RA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-04-30 13:14:59
JSON

NIPT: K12205001I
Administrator: Anton Rajta
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport e shitblerje te mallrave te ndrysheme bujqesore dhe industrial. Tregetim veshmbathje, rroba pune, uniforme per punonjesit dhe spitalore e veshje shtrati etj. Materiale pastrimi, detergjente, dezinfektant, pesticide, kimikate te ndryshme, reagent etj. Mobileri orendi, ornamente e materiale zbukuruese per institucione etj. Materiale elektrike, hidraulike, ndertimi, marangozi, hidrosanitare etj. per funksionimin e zyrave e institucioneve te ndryshme. Paisje dhe materiale per kondicionimin e ambjenteve, elektroshtepiake, televizor dhe aksesor te ndryshem etj. Kanceleri, mjete didaktike, shkumes shkollor, leter kimike, kartona me logo, bojra printer, libra, flete paloje e sherbime fotokopje, shtypshkronje etj. Paisje dhe materiale per policin shkencore, laboratore per arsimin e mesem e te larte e per institucione qe certifikojne produktin, paisje te precizionit te larte dhe specifik. Shitje te kendeve te lojrave per femije dhe te rritur, zbukurime e krijime kopshte dhe peme dekorative te ndryshme etj.
Emërtime të tjera Tregtare: AN&RA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13.01.2000
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, Automjet tip Volkswagen me targe AA 992 RM
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Nr. 9, Rruga Asim Vokshi, Godina 165, Hyrja 1, Kati 2, Apartmenti 6.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 30.04.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenime shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 13 566 590,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 21 529 029,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 14 044 481,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 11 551 724,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 11 403 802,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 10 702 712,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 612 207,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 431 671,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:80 241 994,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:76 912 383,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:89 286 274,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:86 935 471,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:44 303 640,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 63 982 529,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 60 209 636,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 26 633 243,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala