Skip to content

INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM "IKN" (ish "7 Dhjetori"; ish "INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-08 14:16:11
JSON

NIPT: K71828007J
Administrator: Ilmi Mysliu, Saimir Mysliu
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e ndertimeve dhe projektimeve ndertimore ne pergjithesi, konsulences, oponences, mbikqyqes dhe kolaudimit te punimeve te ndertim-montimit, ndertimin e objekteve te ndryshme; export - importin; prodhimin dhe tregtimin e paisjeve e materialeve te ndertimit ; shitjen, blerjen, marrjen me qera si dhe dhenien me qera te cdo lloj pasurie te luajteshme dhe te paluajteshme; strukturave te ndryshme turistike; organizimin e reklamave, ne fushen e komisionerise si dhe cdo gje tjeter qe eshte e nevojshme per realizimin e qellimeve te mesiperme. Vleresim te pasurive te paluajtshme.
Emërtime të tjera Tregtare: INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM "IKN"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/08/1994
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Meshkuj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.2.A - Shërbime ekspertize
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Farke, Rruga Eduard Mano, Pallati 20, Kati 0

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 21.07.2021
Akti i themelimit
Kontrate shitje e kuotave 19.04.2017
Kontrate dhurimi kuotash 21.01.2020
Kontrate shitje e kuotave 15.09.2016
Kontrate shitje e kuotave te kapitalit 06.02.2014
Vendimi per zmadhimin e kapitalit 10.01.2014
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.05.2023
Kontrate Shitje Kuotash date 19.08.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra financiare 2013
Pasqyra financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësiTransaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 69 171 306,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 59 873 893,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 25 777 162,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 26 962 819,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 11 424 166,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -560 932,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 279 328,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 520 377,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -72 663,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -20 191 411,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:136 447 785,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:124 626 075,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:85 225 019,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:67 196 061,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:27 517 887,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:5 214 132,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:6 346 119,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 4 312 058,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 3 251 226,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 4 436 587,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja