Skip to content

P.C.S.COMPANY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-01-20 15:26:42
JSON

NIPT: K91527021J
Administrator: Xhevahir Aliu
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e ndertimit: Ndertim, projektim, supervizion, kolaudim, punime ndertimore, gjeodezike. Studime dhe Vleresime gjeologoinxhinjerike dhe gjeoteknike. Vleresime te ndikimit ne mjedis. Vleresime te pasurive te paluajtshme. Prova laboratorike te materialeve ndertimore. Ne fusha ndihmese; Te aplikoje dhe perfitoje leje dhe liçensa perkatese te cilat te mundesojne realizimin e suksesshem te objektit te shoqerise.
Emërtime të tjera Tregtare: P.C.S.COMPANY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.03.2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kompleksi Garden Residence Turdiu, Kulla B, Zyra 211/3, Rruga Andrea Kushi nr.58, Al 1023

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 20.01.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -61 547,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 37 621,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 473 850,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 854 800,00
Punuar Nga : A.Lala