Skip to content

VILNIK MOTORS (Ish Vinik Motors)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-02-20 14:46:59
JSON

NIPT: L01314031G
Administrator: Lindita Gjinaj
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport,shitje e blerje te automjeteve te te gjitha markave e llojeve, te reja dhe te perdorura (autovetura furgona, autobuza, kamion) te makinave te renda per industrine e ndertimin, te makinave dhe te makinave bujqesore te paisjeve e pjeseve te tyre, te pjeseve te kembimit te reja dhe te perdorura per te gjitha llojet dhe market e automjeteve dhe mjeteve lundruese. Servis automjetesh dhe mjetesh lundruese per mirembajtjen dhe te gjitha sherbimet ndaj tyre, sallon ekspozues, gomisteri, demontime automjetesh. Parkim per shitjen dhe ekspozimin e automjeteve, agjensi e asistence administrative per shitjen dhe vleresimin e tyre, si dhe per subjektet private dhe subjekte juridike. Ne tregtimin me pakice te vajrave e lubrifikanteve, karburanteve dhe te nenprodukteve te tyre. Transport te mallrave per vete dhe per llogari te te treteve, brenda dhe jashte vendit. Ne fushen e tregtimit me shumice dhe pakice te mallrave te ndryshem industriale e ushqimore. Dhenia me qira te makinave te ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: VILNIK MOTORS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09/01/2010
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.5 - Leje mjedisore
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Vaqarr LALM Rruga e Kavajes, Ndertese 2 kateshe, Kati 2 , Km 6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 02.07.2021
Akti i themelimit
Kontrate shitblerje kuotash date 22.05.2014
Kontrate shitblerje kuotash date 25.08.2010
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 945 220,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 197 418,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 940 598,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 679 855,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 541 795,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 689 695,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 89 587,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 372 026,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:32 107 241,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:31 830 723,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:13 974 515,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:20 197 056,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:15 550 646,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 15 226 657,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 14 648 693,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 12 808 929,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala/A.Baja