Skip to content

KREATX
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-19 13:46:04
JSON

NIPT: L12121023B
Administrator: Enor Nakuçi
Objekti i Veprimtarisë: Zhvillimi dhe shitja e programeve kompjuterike per perdorim ne fusha te ndryshme. Ofrimi i sherbimeve te ndryshme informatike ne fushen e teknologjise se informacionit. Konsulenca ne lidhje me aplikimin e teknologjise se informacionit ne fusha te ndryshme. Importimi dhe shitja e hardware-ve per perdorim ne fushen e teknologjise se informacionit. Zhvillimi i kurseve per formim profesinoal: Ekspert i certifikuar ne perdorimin e Flare Accounting; Ekspert i certifikuar ne perdorimin e Flare HR & Payroll; Ekspert i certifikuar ne perdorimin e Flare Billing; Ekspert i certifikuar ne perdorimin e Mobiread; Ekspert i certifikuar ne perdorimin e ARMS; Ekspert i certifikuar ne perdorimin e EMQ; Ekspert i certifikuar ne zhvillim dhe implementim te Flare Accounting; Ekspert i certifikuar ne zhvillim dhe implementim te Flare HR & Payroll; Ekspert i certifikuar ne zhvillim dhe implementim te Flare Billing; Ekspert i certifikuar ne zhvillim dhe implementim te Mobiread; Ekspert i certifikuar ne zhvillim dhe implementim te ARMS; Ekspert i certifikuar ne zhvillim dhe implementim te EMQ; Ekspert i certifikuar ne OXANA Form Builder; Ekspert i certifikuar ne OXANA Code Editor; Ekspert i certifikuar ne OXANA Data Source Builder; Ekpsert i certifikuar ne OXANA Report Builder; Ekspert i certifikuar ne OXANA BI; Ekpsert i certifikuar ne OXANA Workflow Designer; Ekpsert i certifikuar ne OXANA App Manager; Ekspert i certifikuar ne OXANA Digital Archive; Analist i certifikuar i Proceseve te Biznesit ne OXANA; Arkitekt i certifikuar ne zgjidhje bazuar ne Flower DMS; Arkitekt i certifikuar ne zgjidhje cloud bazuar ne Flower DMS; Arkitekt i certifikuar ne zgjidhje bazuar ne OXANA; Arkitekt i certifikuar ne zgjidhje cloud bazuar ne OXANA. Trajnime dhe kurse te formimit profesional per çdo specialitet qe lidhet me aktivitetet e KREATX shpk.
Emërtime të tjera Tregtare: KREATX
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20/09/2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 000,00
Numri i pjesëve: 60
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: X.2.B - Formim profesional
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr. 5, Rruga Tish Daija, Kompleksi Kika 2, Godina 1, Shkalla 1, Zyra nr.2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 27.07.2022
Akti i themelimit
Kontrate shitje e kuotave te kapitalit date 30.04.2014
Kontrate shitblerje kuotash date 03.05.2016
Kontrate shitje e kuotave te kapitalit date 07.01.2016
Kontrate dhurimi e kuotave te kapitalit date 22.04.2014
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyrat financiare 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 22 324 906,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 26 595 842,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 10 428 401,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 43 498 945,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 10 052 435,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 41 512 737,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 16 106 373,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 441 666,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 65 235,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 426 120,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:171 214 676,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:92 576 401,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:72 839 332,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:150 849 494,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:121 696 109,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:112 457 042,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:77 983 976,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 19 776 324,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 1 300 926,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 5 563 006,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja