Skip to content

ANSIG
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-07 10:34:18
JSON

NIPT: L21319037M
Administrator: Edlir Ruka
Objekti i Veprimtarisë: Shoqeria ka per objekt te saj sigurimet e përgjithshme, ne perputhje me Ligjin Nr 9267 date 29.07.2004 "Per veprimtarin e sigurimit, te risigurimit dhe ndermjetesimit ne sigurime dhe risigurime" , si dhe çdo objekt tjeter veprimtarie te lejuar nga legjislacioni ne fuqi dhe qe nuk vjen ne kundershtim me ligjin e mesiperm dhe me rregullat e percaktuara me akte te veçanta nenligjore.
Emërtime të tjera Tregtare: ANSIG
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 10/01/2012
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 834 305 000,00
Numri i pjesëve: 83 430
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Altin Pasko, Piro Angjeli, Artan Bajrami, Edlir Ruka, Ermira Shehi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: Shoqeri sigurimi jo-jete -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Donika Kastrioti", Nr.9/1

Adresa:
1. Gjirokaster, Rruga Tepelene-Gjirokaster, L. Pllake Gjirokaster, me Nr.pasurie 10/81 n5

zona kadastrale 8541, pallati 6, shkalla 1

2. Korçe, Drejtoria Rajonale e Transportit Rrugor, Kolaudimi.

3. Vlore, Drejtoria Rajonale e Transportit Rrugore Vlorë, Kolaudimi

4. Shkoder, Rruga Bujar Bishanaku, Zona Kadastrale 8592, Pasuria Nr. 3/694

5. Tirane, Rruga Bulevardi Zhan Dark, Zona Kadastrale Nr.8250, Pasuria Nr.1/28+2-10, Volumi 9, faqe 204.

6. Shkoder, Bulevardi Zogu i I-re, Lagjja Qemal Stafa, ish-mapo

7. Shkoder, Rruga Europa, nr.pasurie 7/7, zona kadastrale 8592, prane shkolles Skenderbeg

8. Durres, Porto Durres

9. Tirane, Vaqarr, Rruga nacionale Tirane-Durres, pika e karburantit ANOIL

10. Korçe, Rruga Gjergj Kastrioti, Pallati 5, Ap.1

11. Fier, Lagjja Konferenca e Pezes, rruga Jakov Xoxa, pallati 305, kati 1

12. Tirane, Preze, Fushe Preze, Nr. pasurie 10/52

13. Elbasan, Belsh, Rruga Cezma e Vjeter, Pallati 3, Ap.1

14. Durres, Lagjja nr 2, rruga Aleksander Goga, pallat 3-katesh, kati dyte, zona kadastrale 8512, nr pasurie 22/94

15. Elbasan, Lagjja "Beqir Dardha", Vila nr.1

16. Lezhe, Lac, Lagjja nr.1 Laç, Kurbin (Zyra Laç)

17. Berat, Rruga Nacionale, Otllak, Ndertesa 1, Zyra nr.4

18. Shkoder, Ana Malit, Muriqan, Pika Kontrollit Muriqan

19. Fier, Lagjia "Sheq i Madh", rruga "Teodor II Muzaka", Nr.91/1 (perballe Drejtorise se Sherbimit te Automjeteve)

20. Tirane, Rruga e Elbasanit, Pallati Nr.2, Godina 3 kateshe, Zona Kadastrale 2704, Nr.Pasurie 185/44

21. Fier, Kolaudimi Fier (pike shitje dega Fier)

22. Lezhe, Bulevardi Gjergj Fishta, (Kryqezimi) Rruga e Spitalit

23. Tirane, Kashar, Autostrada Tirane - Durres Km. 5, Zona Kadastrale 2105, Pasuria nr. 1188, prane Drejtorise Rajonale Tirane.

24. Elbasan, Librazhd, Librazhd Qender, Pallati 19, Shk. 1/1

25. Durres, Qendra Tregtare Blu Star, kati i pare Durres. (Zyra Dega Durres)

26. Lezhe, Lac, Gjorm, Kurbin, (pike shitje dega Laç)

27. Tirane, Njesia Bashkiake Nr.7, Rruga e Kavajes, Godina 12 kateshe, ne kati perdhe, Zona Kadastrale 8220.

28. Elbasan, Belsh, Belsh Qender, Prane Stacionit te Autobuzave

29. Durres, Drejtoria Rajonale e Transportit Rrugor Durres 2, Shkozet

30. Tirane, Rruga Bulevardi Gjergj Fishta, Prane Kolaudimit te Makinave DKSHA, zyra 3, me Nr.Pasurie 10/4.

31. Berat, Lagjja "4 Shtatori", Prane Pikes se Kolaudimit ne Ura-Vajgurore

32. Berat, Rruga "Antipatrea",Lagjja "Iliria"prane kinemase

33. Lezhe, Lac, Lagjja nr. 5, Sanxhak, Kolaudimi Kurbin, Zona Kadastrale 1768, Nr, Pasurie 127/2, Volumi 12, Fq. 151

34. Durres, Drejtoria Rajonale e Transportit Rrugor Durres, Lagjja Nr.14, Shkozet, Durres, Kolaudimi Durrës

35. Tirane, Kashar, Targat Tirane, ( pike shitje )

36. Korce, Pogradec, Lagjja nr.8, Rruga Rinia, godine private me numer pasurie 4/68, zona kadastrale nr.8582

37. Vlore, Lagjja "Pavaresia", Bulevardi Vlore - Skele, rruga "S. Zotaj, Kulla 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 07.06.2022
Akti i themelimit
Kontrate shit-blerje e pjeseve te kapitalit date 02.11.2015
Kontrate dhurimi e pjeseve te kapitalit date 11.02.2020
Vendimi i asamblese se aksionareve date 12.02.2020
Vendimi i asamblese se aksionareve per miratimin e raportit te zmadhimit te kapitalit, date 12.02.2020
Vendimet e asamblese per ndryshimin e statutit date 23.02.2016 dhe rritjen e kapitalit date 08.02.2016
Vendimi i asamblese se aksionareve per zmadhimin e kapitalit date 23.03.2015
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -89 425 183,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -89 425 183,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -89 425 183,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -89 425 183,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -103 728 018,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 43 461 844,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 783 354,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -102 568 013,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 758 831,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:1 083 265 110,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:1 195 844 439,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 066 482 147,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:944 019 757,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:746 490 538,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:638 515 699,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 517 144 560,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 259 324 166,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 63 709 827,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja