Skip to content

A.K.M
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-06-01 14:54:39
JSON

NIPT: L22301501A
Administrator: Ardit Shkëmbi
Objekti i Veprimtarisë: Studime, projektime, shpim-kërkim, për ujë, nafte, gaz e minerale të dobishme. Supervizion në fushën e shpimeve të ujit, naftës e gazit dhe mineraleve të dobishme. Kryerja e punimeve të gjeologjisë-inxhinjerike si pilotime, perde të betonuara, qepje masivesh rrëshqitëse, parandalim të rrëshqitjeve masive etj. Projektim dhe zbatim të veprave ujësjellës, ujë maresë dhe të vaditjes. Studime gjeologjiko inxhinierike për rruge të të llojeve si dhe ndërtime sociale të të gjitha llojeve. Konsulencë në fushën e shpimit për ujë, nafte, gaz e minerale të dobishme si dhe punimeve gjeologjike-inxhinjerike dhe kërkimeve.
Emërtime të tjera Tregtare: A.K.M
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30.10.2012
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.7.B - Shpues profesionist për ujë
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, RRASHBULL ARAPAJ Durrës, Fshati Arapa

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 01.06.2021
Akti i themelimit
Prokure e posacme 01.10.2015
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 773 641,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 4 085 716,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 960 211,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 2 058 143,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 811 412,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 121 062,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:72 920 085,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:48 524 996,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:31 804 634,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:22 322 145,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:21 623 726,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 5 808 161,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala