Skip to content

K.F.ORIKU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-09 14:21:37
JSON

NIPT: L36521202N
Administrator: Muharrem Jazaj
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi i aktiviteteve sportive te futbollit: Krijimi i ekipeve zinxhir dhe pjesëmarrja në gara sportive të organizuara nga Federata Shqiptare e Futbollit. Aderimi dhe regjistrimi si klub në Federatën Shqiptare të Futbollit dhe në të gjitha llojet e aktiviteteve të futbollit kombëtare dhe ndërkombëtare. Futja në tregun e lojrave për të blerë lojtarë sipas nevojave të ekipit. Aktivitete të tjera në fushën e futbollit për interesat e shoqërisë dhe bashkisë.
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 25/02/2013
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 100 000,00
Numri i pjesëve: 4 100
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Agim Begotaraj; Arsen Belaj; Teki Xhemalaj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Ne date 22.02.2021: Ne baze te Shkreses se Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve u be saktesimi i pronesise se subjektit ne QKB nga "Shqiptare 100%" ne "Shqiptare Shteterore".
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Orikum; Lagjja “1 Maji”; Rruga “Bulevardi Princesha Rugjine”.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Aksionarit
Ekstrakti Historik i Shoqërisë- Datë 05.02.2022
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 18.04.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 09.04.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2018 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2019 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2020
Pasqyra Financiare 2020 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: -1 188 934,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 770 906,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -472 173,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -1 259 291,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 691 304,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 194 349,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 766 209,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -3 109,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 38 937,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:8 517 400,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:13 720 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:14 921 487,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:12 856 070,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:12 710 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:7 733 575,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:8 115 292,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:8 391 318,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 6 000 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 2 729 260,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.B/ A.Baja / P. Nikolli