Skip to content

B93 II
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-17 10:07:33
JSON

NIPT: L52209050O
Administrator: Ardit Liçaj
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria do të kryejë aktivitetet e mëposhtme: ndërtim, projektim, rikonstruksion ndërtime civile, ekonomike, industriale dhe turistike. Ndërtime rrugësh, vepra hidroteknike etj. Prodhim e tregtim të materialeve të ndërtimit, inerte, rëre, mermer etj. Tregtim makinerie e pjesë këmbimit për llojet e ndryshme të makinerive. Tregtim të artikujve të ndryshëm me pakicë e shumicë, industriale dhe ushqimore, bujqësore, blegtorale, lëngjeve të frutave, pijeve alkoolike, ujit -si dhe import-eksportin e tyre. Import-Eksport të artikujve të ndryshëm, tregti me pakicë dhe shumicë të artikujve dhe të mallrave të ndryshëm, kryerjen e aktivitetit në fushën imobiliare, dhënie me qira si dhe shitje të pasurive të luajtshme dhe të paluajtshme për individë, person fizik dhe persona juridik. Përfaqësim brandi të huaj- zhvillimi rrjeti shitjeje si dhe shitje nëpërmjet internetit (online). Hoteleri turizëm dhe gjithçka të lidhur me ketë fushë me qëllim krijimin e kushteve të favorshme për ecurinë e biznesit edhe pas themelimit edhe pse nuk janë parashikuar specifikisht në statut. Shoqëria ka për objekt import - eksportin, prodhimin, industrializimin dhe tregtimin e të gjitha produkteve të dëshiruara që nuk bien ndesh me asnjë Ligj, qofte drejtpërdrejt ose përmes palëve të treta, kryesisht mallra e produkte të nevojshme për kryerjen aktivitetit ekonomik e përmbushjen e objektivave. Si pjesë e aktivitetit të saj shoqëria mund të financoje pale të treta, ose mund të marre financime dhe të kryej ndërmjetësime dhe brokerime të çdo lloji, në nivel ndërkombëtar. Bashkëpunimi me kompani e subjekte të të njëjtës fushë si dhe ndërmjetësime konsulenca për vendosjen e shoqërive të huaja në Shqipëri.
Emërtime të tjera Tregtare: B93 II
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01/10/2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Margarita Tutulani", pallati "Kaso", Apartamenti nr.76

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 17.06.2022
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 6 616 556,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 300 476,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 177 121,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 800 548,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -283 725,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:104 222 721,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:92 676 992,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:43 297 882,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:21 624 939,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:2 880 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja