Skip to content

CNA Media (ish "EJON Media Group")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-21 11:21:26
JSON

NIPT: L72011012I
Administrator: Xhovan Shyti
Objekti i Veprimtarisë: Web online, Fushata te ndryshme reklamash, publikimesh dhe prodhime mediatike. Shoqeria do te ushtroje cdo aktivitet ndihmes ne perputhje me legjislacionin Shqiptar i cili i sherben aktivitetit te saj kryesor.
Emërtime të tjera Tregtare: CNA Media
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/08/2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 040 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: “City News Albania”, shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 08/09/2022, sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT M22113005L, me adresë aktuale në Tirane Rruga Selita e Vjetër, Përballë derës së Kopshtit Botanik, Zona Kadastrale 8270, Tiranë, dhe me administrator Xhovan Shyti. CNA Media zotëron 20% të kapitalit të shoqërisë. (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 21.08.2023)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane TIRANE Rruga Selita e Vjetër, përballë Derës së Kopshtit Botanik, Zona Kadastrale 8270, Tiranë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 21.08.2023
Vendim i Ortakut të Vetëm, Zmadhim Kapitalit datë 19.05.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: -1 006 144,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -270 540,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 470 520,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:11 350 737,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:10 488 047,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:7 113 523,00
Punuar Nga : P. Nikolli