Skip to content

INTER ACTIVE MEDIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-11-11 15:36:22
JSON

NIPT: M02303008M
Administrator: Panajot Braja
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari ne fushen e mediave audiovizive, prodhim, transmetim dhe ritransmetim te programeve dhe informacioneve te ndryshme audiovizive.
Emërtime të tjera Tregtare: INTER ACTIVE MEDIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26.10.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: INTER MEDIA GROUP-shoqeri me pergjegjesi te kufizuar e se drejtes shqiptare , me NIPT L61429018R (Sipas statutit te shoqerise)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Farke, Lunder, Rruga Rezervat e Shtetit, Lunder 1, Godina Ish - Blur, Zona Kadastrale Nr. 2529, Pasuria Nr. 590/1/14

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 11.11.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani