Skip to content

POGRADECI F.K
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-11 14:07:34
JSON

NIPT: M03707601D
Administrator: Nesti Binishi
Objekti i Veprimtarisë: Organizimin e aktiviteteve në fushën e sportit të futbollit dhe pjesmarjen në garat sportive të organizuara nga Federata Sportive e Futbollit,si dhe pjesmarjen në garat sportive të organizuara nga UEFA. Krijimin e ekipeve zinxhir të futbollit. Kryerjen e të gjitha veprimeve të nevojshme për aritjen e qëllimit të shoqërisë duke përfshirë lëshimin e dorëzanive e garancive të tjera. Përfaqësimin e shoqërive të ndryshme shqiptare apo të huaja që kanë objekt të njejtë apo të përafërt me të kësaj shoqërie.
Emërtime të tjera Tregtare: POGRADECI F.K
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 01/03/2019
Rrethi: Pogradec
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 350
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Enton Berberi, Ilia Mani, Irsa Karapança
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Pogradec, pranë stadiumit "Gjorgji Kyçyku", me kod postar 7301.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 29.03.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.04.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 11.04.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: -280 705,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 261 254,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 34 016,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:26 007 770,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:28 462 566,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:21 818 007,00
Punuar Nga : A.Baja / P. Nikolli