Skip to content

LEKLI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-23 11:20:37
JSON

NIPT: J81624501L
Administrator: Luan Lekli
Objekti i Veprimtarisë: Tregimi i bimeve medicinale me shumice dhe pakice, import eksport, tregtimi i artikujve te ndryshem te konsumit te gjere industrial dhe ushqimor, prodhime bujqesore dhe blegtorale, import eksport te lendeve te para , materialeve, paisjeve dhe makinerive, te pjeseve te kembimit, per to me shumice e pakice, import te prodhimeve farmaceutike dhe paisjeve mjeksore si dhe tregtimin e tyre me shumice e pakice, transport nderkombetar te mallrave, operacione tregtare e komisionere, dhenie garancive te ndryshme ndaj cdo te treti, marrje dhe dhenie kredie me cfardo lloj kushti dhe per llogari te cilitdo te treti, operacione burse, kambio ne cdo treg financiar boteror dhe cdo aktivitet tjeter qe vecas ose se bashku me ato qe permendem me siper do te konsideroht i pershtatshem dhe me leverdi per rritjen dhe zhvillimin e firmes. Laborator per prodhime farmaceutike. Prodhim i barnave per njerez.
Emërtime të tjera Tregtare: LEKLI, LEKLI 2
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13.12.1994
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 40 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.A.1.F - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (farmaci)
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
II.7.C.1 - Prodhimi i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
DURRES L.7 RR. A. GOGA 800

Adresa:
1.Tirane, Njesia Bashkiake Nr. 2, Blv. Bajram Curri, Nd. 172, H. 8, 1010
2.Tirane, Njesia Administrative nr. 9, Rruga "Reshit Petrela", Nd. 14, H. 21, Nr. P. 7/143 + 3-N.10,
3.Tirane, Rruga Reshit Petrela, Kati i pare, Pasuria Nr. 7/143
4.Tirane, Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Reshit Petrela, Nd 14, H.21, Nr.P.7/143+3-N10

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 23.11.2021
Vendimi i Ortakut te Vetem , date 21.06.2010
Vendimi te ortakut te shoqerise 25.10.2010
Vendimi i Ortakut te vetem , date 21.06.2010
Vendimit te Ortakut te Vetem te shoqerise, date 22.09.2020
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2007
Pasqyrat Financiare 2008
Pasqyra Financiare 2009
Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2021
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 27 251 040,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 28 630 701,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 35 067 556,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 48 409 454,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 47 889 971,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 36 898 641,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 14 638 787,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 104 082,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 752 116,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 7 337 839,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 7 455 407,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 5 988 936,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 10 836 424,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 4 991 842,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2006: 5 275 500,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:416 413 249,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:381 612 281,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:466 395 453,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:659 935 288,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:660 122 592,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:437 679 855,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 267 173 149,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 122 636 383,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 92 112 464,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 72 253 108,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 102 686 501,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 131 570 164,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 200 818 895,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 14 504 316,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2006: 40 723 963,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : I.Cara