Skip to content

NOA

JSON

NIPT: K11604002V
Administrator: Perlat Sulaj, Herjola Spahiu
Objekti i Veprimtarisë: 1. Të japë kredi; 2. Të kryejë pagesa dhe arkëtime; 3. Të emetojë, pranojë dhe administrojë instrumentet e pagesës; 4. Të ofrojë shërbimin e këmbimit të monedhave; 5. Të ofrojë garanci të tjera (që nuk emërtohen garanci bankare ); 6. Të shërbejë si agjent financiar/rikuperues i kredive me probleme dhe konsulent (që nuk përfshihen në shërbimet e parashikuara në paragrafët 3 (a) dhe 3 (b) të nenit 26 "Për Bankën e Shqipërisë"; 7. Të kryejë aktivitetin e qirasë financiare; 8. Të kryejë veprimtarinë e Agjentit në Sigurime.
Emërtime të tjera Tregtare: NOA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 26.02.2001
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 731 838 781,00
Numri i pjesëve: 73 183
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull/Femër
Anëtarë Bordi: Perlat Sulaj, tomas Hlavac, Elona Gjika, Andreas Rolf Thiele, Herjola Spahiu
Statusi: Aktive
Leje/Licensa: Nr.9 -
Dt:06.06.2007 -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia Bashkiake Nr.5, Ruga Tish Daia, prane Komunes se Parisit, Kompleksi "Haxhiu" (Kika 2), Pallati Nr.2, Kati 1

Adresa:
VLORE Lagjja Hajro Cakerri TIRANE Njësia Bashkiake Nr.10, Rruga e Durrësit, Pallati Nr.220, Shkalla 1, Kati 1, Ap.1/2 TIRANE LLAZI MIHO, KOMBINAT 4 FIER Rruga Ramiz Aranitasi, Lagjja 11 Janari, Godina nr.12. Tirane, KAMEZ Bulevardi Blu, Pallati nr.328/1, perballe shkolles 9-vjeçare ''Ibrahim Rugova'' Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Lagjja "18 Shtatori", perball filialit të Bankes se Shqiperise, kati i dyte Kukes Kukes KUKES Lagjia Nr. 5, Rruga Dituria, perballe Gjimnazit "Havzi Nela" KORCE Rruga Konferenca e Pezes NR. 31 Berat Berat BERAT Lagjja 22 Tetori, Pallati 78, Kati 1 SHKODER Lgj:Perash, prane Sheshit Isa Buletini. Vlore Sarande SARANDE Lagja nr.3 TIRANE Rruga Ferid Xhajko, Godina nr.128, Njesia Bashkiake nr.8 ELBASAN Lagjja Kala, Rr.Vasil Moisiu. ELBASAN Rruga 31 Gushti, Qender Belsh TIRANE Njesia Administrative Nr. 1, Rruga Ali Demi Nr. 150, Banese Private Durrës Lagjja nr.6, Rruga Aleksander Goga, Nr.213. TIRANE Njesia bashkiake nr 5, rruga Dervish Bej Mitrovica, godina nr 3 e firmes Alban Tirana, nr 17, Komuna e Parisit Korce Bilisht BILISHT Shëtitorja "Fuat Babani" Lezhë, LEZHE Lagjia Beselidhja, Rruga Luigj Gurakuqi, Pallati Ajazi, Kati 2 (Prane Ures se Cenit) TIRANE Rruga e Elbasanit, Sauk, prane BKTse. Korce, POGRADEC Lagjia Nr.5, Rruga Kajo Karafili, Unaze Tirane Kashar YZBERISH Rruga Teodor Keko ( Unaza e Re ), Kompleksi Ales, Nr 22, Yzberisht Fier Lushnje LUSHNJE Lagjja Xhevdet Nepravishta Bulevardi Kryesor.

Faqja Web:
 www.noa.com.al  

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 160 633 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 20 020 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 96 544,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 41 098,00