Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rezart Taçi
Rezultate gjithsej: 4

GROUP - 6. A.I.

K11805002J
(Veprimtari ne fushen e ndertimit dhe te projektimit te objekteve te fushave te ndryshme ,prodhimi dhe tregtimi i materialeve te ndertimit te te gjitha llojeve ,import eksport i tyre brenda dhe jashte vendit per)

Tirane ALL

TAÇI OIL INTERNATIONAL TRADING & SUPPLY COMPANY

K31902009J
(Import,Eksport,shitje e karburanteve dhe lubrifikanteve .EksportImport i materialeve te ndryshme te ndertimit.Import-Eksport i hekurit dhe perberesve te tij.)

Kruje ALL

BT International Engineering Services Limited & Arun Construction Joint Stock Company

K42115802W
(Eksport— importi i karburanteve dhe nenprodukteve te tyre, hidrokarbureve ne pergjithesi; Perpunim, rafinim i naftes dhe produkteve te saj; Shitje me pakice te karburanteve te te gjitha llojeve; Blerjen, impo)

Tirane ALL

Albanian Petro Consulting

K92114011T
(Konsulence teknike, ndermjetesimi tregtar, studim tregu, studime legjislacioni ne lidhje me industrine e naftes. Import-eksport, tregtim me shumice e pakice te mallrave te ndryshme industriale, paisje elektroni)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni