Skip to content

My Music (ish "MUZIKA JONE")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-24 11:58:13
JSON

NIPT: K42301010Q
Administrator: Vjollca Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Transmetues radio televiziv, lokal. Shoqeria mund te kryeje çdo aktivitet tregtar ,financiar, dhenie-marrje me qera, te vendose pengje dhe barre hipotekore.
Emërtime të tjera Tregtare: My Music
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/09/2003
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 5 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Bulevardi Deshmoret e Kombit, Qendra Nderkombetare e Kultures, Tirane.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 24.03.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Vendim i Asamblesë së Ortakut të Vetëm, Zmadhim Kapitali datë 09.12.2015
Vendim i Ortakut të Vetëm, Zmadhim Kapitali datë 28.07.2016
Marrëveshje për Kalimin e Kuotave datë 23.05.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2010
Pasqyrat Financiare 2011
Pasqyrat Financiare 2012
Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyrat Financiare 2016
Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 153 333,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 353 937,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 188 661,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 234 323,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 202 343,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 411 269,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 3 407 157,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 224 829,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 151 348,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 112 879,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 446 281,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 178 814,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 723 474,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:2 250 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:2 494 608,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:2 378 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:2 755 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:2 400 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:2 806 475,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:5 596 187,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 2 150 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 2 495 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 2 365 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 2 650 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 2 325 276,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 2 735 618,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : P. Nikolli