Skip to content

I N T E R G R A F I K A
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-07-18 09:35:54
JSON

NIPT: K51901008V
Administrator: Eduard Shima
Objekti i Veprimtarisë: Krijime, perpunime realizime grafike. Botime, shtypje librash, revistash, fletpalosje, reklama.
Emërtime të tjera Tregtare: I N T E R G R A F I K A
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 31/05/2005
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 73 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Njesia Bashkiake nr 5, Rruga Lidhja e Prizrenit, pallati 3, kati i pare

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 10.04.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Vendim i Ortakut të Vetëm, Zmadhim Kapitali datë 07.07.2011
Vendim i Asamblesë së Ortakëve, Zmadhim Kapitali datë 02.12.2012
Vendim i Asamblesë së Ortakëve, Zmadhim Kapitali datë 11.12.2014
Vendim i Asamblesë së Ortakut, Zmadhim Kapitali datë 25.07.2016
Vendim i Ortakut të Vetëm, Zmadhim Kapitali datë 27.06.2018
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 18.07.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2010
Pasqyrat Financiare 2011
Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyrat Financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 11 752 686,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 17 203 230,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 17 458 623,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 17 975 453,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 19 986 570,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 11 657 655,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 9 616 507,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 7 422 240,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 9 241 819,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 17 480 709,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 8 069 815,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 1 668 782,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:40 677 347,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:48 502 359,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:53 506 716,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:52 698 972,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:51 201 737,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:38 693 259,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 34 206 909,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 29 070 591,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 32 987 555,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 44 964 920,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 50 094 263,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 25 770 784,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : P. Nikolli