Skip to content

C.A.A.

JSON

NIPT: K71520008O
Administrator: Ardian Avdalli
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm, industriale, automjete etj. Shoqëria mund të kryejë dhe çdo lloj aktiviteti tjetër që nuk është i ndaluar nga ligji shqiptar dhe që ka lidhje të mjaftueshme me objektin e aktivitetit të saj - servis makinash dhe shitblerje pjesë këmbimi auto, goma automjetesh të ndryshme. Hapje pikë lavazhi e servisi për lloje të ndryshme mjetesh Shërbime në internet, shtypshkrime të ndryshme dhe tregtimin e tyre, shërbime farmaceutike, artikuj galanterie. Eksport-import kafeje, të çdo marke e lloji, transport për vetë dhe për të tretë. -Transport mallrash të të gjitha llojeve brenda dhe jashtë vendit, transport udhëtarësh, brenda dhe jashtë vendit. - tregtim bimësh medicinale e etero-vajore -Tregtim plehrash dhe prodhimesh të tjera kimike, pajisje zyrash, shkollash. - Eksport-import për tregtimin e artikujve të ndryshëm si: sixhade, qilima, tapete etj. Tregtimin e artikujve industriale, ushqimore, blegtorale, artikuj elektro - shtëpiake, hidrosanitare, material ndërtimi të lëndëve të para, inerte brenda dhe jashtë vendit, këpucë, veshmbathje, tekstile, detergjente, kozmetike, punime druri dhe tregtim 2 artikuj mobilierie, kancelarie, tregtim fruta perime, automjete të çdo lloji, marke e tonazhi si dhe pjesë këmbimi për to, pjesë këmbimi automjetesh, goma automjetesh të ndryshme. Tregtim pajisje kompjuterike, prodhime qeramike, artizanati etj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.02.2007
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë, Automjet tip Wolksvagen Cady me targë AA 407 LE Tiranë, Rruga e Durrësit, pranë Karburantit Elda Nr.7, Laprakë Tiranë, Automjet Ford TRANSIT, Targë AA 712 JB . Tiranë, Automjeti me targë AA 480 GI. Tiranë, Autoveture tip Volkswagen Caddy, me targë AA 697 JX KASHAR, Automjet Daimler Chrysler 313 CDI, AA633NS Tiranë, Automjet tip Ford me targë AA 145 EP
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KASHAR Rruga dytesore Tiranë - Durrës, Km.3, Magazina, mbrapa objektit Tar Tenda, Zona Kadastrale Nr.2679, Numer Pasurie 20/45

Adresa:
Durrës , Rruga Shen Vlash, Zona Kadastrale 8515, Nr.Pasurie 2/6 Tiranë, Njesia Bashkiake Nr.5, Rruga Bajram Curri, Godine 1 katëshe Nr.1, Kati 1 prane Karburantit IT OIL Tiranë, Rruga ''Emin Duraku'', Ndërtesa 1- katëshe, pranë OSSH-së

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 13 052 183,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 6 440 240,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -17 723 058,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -4 121 210,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:432 291 720,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 377 127 207,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015