Skip to content

EMPIRE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-07-18 10:38:40
JSON

NIPT: K71618005G
Administrator: Gjergji Gjoshe
Objekti i Veprimtarisë: Shfaqja e filmave ne sallat e kinemase, prodhim blerje shitje shperndarje e filmave dhe DVD & VHS ne territorin e Republikes se Shqiperise,tregetim te mjeteve te projeksionit, import export tregeti artikuj te ndryshem, etj,
Emërtime të tjera Tregtare: EMPIRE
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18/01/2007
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 42 500 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: DIGIT-ALB (perthithur SUPERSPORT - K62031001W), shoqëri aksionere se drejtës shqiptare, me NIPT K41719004D e themeluar me 24/03/2004 me seli qendrore ne Tirane, Kashar, Rruga Pavarësia, nr 39 dhe administrator Eglinor Ramaj. Aksioneret e shoqerise jane Alban Jaho me 2,52% te aksioneve, Itan Hoxha me 8,56% te aksioneve, Alba Gina me 8% te aksioneve, Agron Shapllo me 2,52% te aksioneve, Eduard Poda me 1,52% te aksioneve, Redia Hoxha me 4,19% te aksioneve, shoqeria ALBSEA TRANSPORT me 8% te aksioneve, shoqeria DEM Capital dhe E&E INVESTMENT me 8,9% te aksioneve secili, Arch Investor me 3,2% te aksioneve, shoqeria UNION GRUP me 13,6% te aksioneve dhe shoqeria LORESA me 30,07% te aksioneve. Sipas te dhenave te QKB deri me date 04.05.2023

Subjekti Juridik nuk ka regjistruar të dhëna në regjistrin e pronarëve përfitues RPP
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 22.02.2022, u vendos: Pezullim i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njësia Bashkiake nr.5, bulevardi "Bajram Curri" blloku i pallateve Agimi, Nr. 12.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Kontrate Shitje Kuotash date 21.03.2007
Kontrate Shitje Kuotash date 15.04.2009
Kontrate Shitje Kuotash date 30.04.2009
Marreveshje Kalimi Kuotash date 13.09.2011
Vendim i Asamblese se Ortakeve, Zmadhim Kapitali date 24.12.2014
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 04.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 18.07.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -4 160 780,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -2 551 467,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -7 408 499,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -3 142 300,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -5 869 980,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 544 030,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -2 461 523,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 069 014,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -17 858 768,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -1 213 133,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 4 352 285,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: -5 551 944,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:3 054 034,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:17 124 560,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:18 149 120,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:35 554 323,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:46 775 255,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:41 638 426,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 44 056 352,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 60 856 498,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 54 972 939,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 92 470 220,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 62 882 901,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 58 602 652,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Baja / P. Nikolli