Skip to content

KOBRA SECURITY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: K81618502N
Administrator: Kristaq Ndini
Objekti i Veprimtarisë: Ruajtjen dhe sigurimin e pasurive e objekteve publike dhe private, pasurive te luajtshme, makinerive, paisjeve, automjeteve dhe te vlerave materiale e monetare e jetes se shtetasve, vendas dhe te huaj, te punonjesve nga çdo tentative apo veprim keqberes duke organizuar sherbim 24 (njezetekater) oresh. Zbatimin me perpikmeri te kerkesave te percaktuara ne rregulloret e ndryshme te nxjerra nga institucionet shteterore. Pajisjen e rojeve me armatim, municion, aparatura nderlidhje dhe me uniforme te miratuar nga Ministria e Brendshme dhe Komisariati i Policise Durres.Kryerjen , instruktimin dhe aftesimin e vazhdueshem te rojeve qe ka punesuar, ti njohe ata me veçorite e punes qe kryejne dhe te ushtrimit te kontrollit te vazhdueshem mbi kryerjen e detyrave. Per permbushjen e objektit te veprimtarise, shoqeria mund te marre pjese ne ndermarrje apo shoqeri te tjera qe kane objekt te njejte ose te perafert me te sajin dhe mund te kryeje direkt apo indirekt te gjitha operacionet tregtare, financiare, me karakter te luajtshem e te paluajtshem.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18.04.2008
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 000 000,00
Numri i pjesëve: 4 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Nën sekuestro
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Rruga "Tirana", Lagjja Nr.14, Shkozet -Durres

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 421 365,00