Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Edevaldo Haxhiu
Rezultate gjithsej: 1

KOBRA SECURITY

K81618502N
(Ruajtjen dhe sigurimin e pasurive e objekteve publike dhe private, pasurive te luajtshme, makinerive, paisjeve, automjeteve dhe te vlerave materiale e monetare e jetes se shtetasve, vendas dhe te huaj, te puno)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni