Skip to content

EURO VILA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-06-19 11:00:41
JSON

NIPT: K91511003A
Administrator: Fadil Jata
Objekti i Veprimtarisë: Ndertim dhe rikonstruksione objektesh te ndryshme (pallate,rruge,ura) prodhim dhe tregtim inertesh dhe lende drusore. Import-Eksport dhe shitje mallrash te ndryshme, pjese kembimi, lende te para, industriale, makineri pajisje,te liçensuar nga organet e tjera kompetente ne rastet kur kerkohet. Prodhim dyer, dritare duralumini. Autoservis thurje rrjet teli.
Emërtime të tjera Tregtare: EURO VILA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06/02/2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: ***Listohet nga DPT si Subjekt - Procesi i Rindërtimit, Përjashtuar nga TVSH-ja në zbatim të VKM Nr. 143, datë 13.02.2020.

***Adresa Dytësore (NIPT-e) të Përfunduar ndër vite:
I. Tirane, Unaza e re, rruga Mikel Maruli, pallati Palushi, shkalla B
II. Tirane, Njesia 11, rruga "Princ Vidi", ndertim objekti "godine banimi 2 kateshe";
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Kamez Frutikulturë Rruga "Liria",Banesa numer 21.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 19.06.2024
Akt themelimi i Shoqerise
Kontratë Dhurimi Kuotash datë 24.10.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2011
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2012
Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2023
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2023: 6 731 659,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 6 915 376,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 6 494 929,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 7 384 082,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 3 173 439,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 4 641 108,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 262 004,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 324 796,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 46 384,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 188 659,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -1 343 342,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 549 774,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 2 864 357,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 10 281 059,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2023:101 338 050,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:135 363 044,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:115 312 534,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:119 244 264,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:89 522 500,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:102 847 071,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:29 333 501,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:13 966 674,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:11 449 650,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 297 849,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 17 540 565,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 45 010 407,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 59 174 165,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 47 053 274,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023

Punuar Nga : P. Nikolli