Skip to content

ANGERBA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-27 11:30:23
JSON

NIPT: L01322018T
Administrator: Burhan Hafizi
Objekti i Veprimtarisë: Projektim dhe supervizion. Instalime hidrosanitare. Furnizim me ujë, kolektorë shkarkimi. ujësjellës kanalizime urbane rurale. Vepra ujitje-kullimi-impiante vaditëse-diga deri në 10 m-dampa. Vepra të trajtimit të ujit. Vepra hidroteknike, marrje uji, shkarkimi, kulla ekuilibri-porte-pontile. Ndërtim ura dhe vepra arti deri në 10m. Gërmime dheu dhe punime eventuale muraturë e beton arme. Prishje dhe punime në toke të gërmuar etj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21/01/2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Irfan Tomini, Zona Kadastrale 8250, Nr Pasurie 2/767+2-N2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 14.09.2021
Vendimi i ortakut te vetem dhe kontrata e shitjes se kuotave te kapitalit 14.02.2018
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.05.2023
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 27.02.2024
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Shenimet shpjeguese te PF 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 4 136 556,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 9 624 508,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 12 702 533,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 9 379 833,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 8 245 535,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 974 949,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 6 410 258,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 6 260 489,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 428 483,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 943 021,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 124 492,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:15 344 684,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:16 053 061,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:25 162 729,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:24 567 598,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:18 356 097,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:6 913 238,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:13 620 173,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:13 877 178,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 2 801 499,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 6 704 668,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 4 812 985,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja / P. Nikolli