Skip to content

Kid Zone
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-19 12:28:27
JSON

NIPT: L11716007K
Administrator: Almarin Liço
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport,shitja me shumice dha pakice e produkteve tekstile,veshjeve te te gjitha llojeve.Shitja me shumice dhe pakice e mallrave industriale dhe ushqimore.Tregtimi i artikujve te ndryshem.Import-eksport, shitja me shumice e pakice e paisjeve elektrike,elektronike,lende te pare per ndustrine,materiale ndertimi e hidrosanitare,paisje zyrash,kancelari,pjese kembim e makineri te cdo lloji,paisje teknologjike.Shitja,blerja,dhenia me qira e pasurive te paluajteshme.Transport i mallrave dhe udhetareve branda dhe jashte vendit.Manaxhimin e qendrave tregtare,bareve,restoranteve.Konsulence ne fushen e biznesit.Cdo veprimtari ekenomike te nevojshme per realizimin e qellimit te shoqerise qe nuk bie ne kundershtim me legjislacionin shqiptar ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: Kid Zone
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/05/2011
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “Balfin - Balkan Finance Investment Group”, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës shqiptare, e themeluar me datë 11/09/2007, me NIPT K72223031K, me seli qendrore ne Tirane, Njesia bashkiake nr.2, Rruga Papa Gjon Pali II, Ndertesa Nr.12, Kati 11, Zyra nr.1206, Kodi Postar 1010, dhe me administrator Edlira Muka. Ortak i Vetëm i shoqërisë është Samir Mane. (Sipas të dhënave të QKB deri me datë 19.04.2023)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 25.03.2021, terhequr nga QKB date 19.04.2023, Pronar perfitues te subjektit “Kid Zone”, zoterues te 25% te kapitalit e me teper eshte:

Samir Mane, shtetas shqiptar, i datelindjes 1967, pronar perfitues prej 90% te kapitalit, pasi zotëron 100% të kapitali të shoqërisë “Balfin - Balkan Finance Investment Group”, e cila zotëron 90% të kapitalit të “Kid Zone”. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 12.05.2011.

Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Farke LUNDER Godina e Brunes Space, Qendra Tregtare Teg, përballe hyrjes violë, rruga nacionale Tirane Elbasan, Farkë, Lundër, Tiranë

Adresa:
I. Tirane Farke Rruga Nacionale Tirane-Elbasan, Qendra Tregtare East Gate
II. Elbasan Lagjja Clirimi, ish-Kinoklubi Metalurgu, Kati i Dyte, Zona Kadastrale 8522, Numer Pasurie 8/67-2/1
III. Tirane Kashar Qendra Tregtare Univers, Autostrada Tiranë Durrës, Km.6, Kashar, Tiranë.
IV. Durres Qendra Tregtare ''Blue Star'', Njësia me Nr.pasurie 4/374- N3, Lagjja Nr.4, Ruga Skënderbej
V. Tirane Kashar Autostrada Tirane-Durres, Km.5, Rruga Gryka e Kaçanikut, Godina e Parkut Logjistik
VI. Tirane Rruga Gjergj Balshaj, numer 6.
VII. Fier Lagjia 16 Prilli , Rruga Aulona, Godina 60/93 , Gold Center .
VIII. Vlore Lagja Pavarsia, Rr. Gjergj Araniti, Zona kadestrale 8603, prane supermarket COP
IX. Shkoder Lagjja Salo Halili, Rruga Mbreti Gent, Kati 0 dhe +1, pasurite nr. pasurie 1/302 - N2; nr. pasurie 1/302 - N1 dhe 1/302-B1, zona kadastrale 8591
X. Korçe Retail Park Korçe, Rruga Midhi Kostani, prane Hipotekes, ish Zona e TEC
XI. Fier Ish-Dogana Fier, 300 m nga Qendra GOLD, me nr. 8/945

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 19.04.2023
Akt themelimi i Shoqërisë
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 19.04.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2011
Pasqyrat Financiare 2012
Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyrat Financiare 2016
Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 748 729 900,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 500 052 772,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 582 517 490,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 643 597 999,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 349 655 697,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 84 189 293,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 92 443 460,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 51 599 175,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 40 191 942,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 18 829 866,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 1 482 601,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:2 580 077 898,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:2 191 497 431,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:2 333 142 771,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:2 109 855 641,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:1 686 658 879,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 452 223 018,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 294 920 356,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 1 133 923 174,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 872 037 091,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 592 746 959,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 144 710 681,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : P. Nikolli