Skip to content

Milsped Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-20 07:49:26
JSON

NIPT: L32409008B
Administrator: Klejvis Pengili
Objekti i Veprimtarisë: Transportin e mallrave dhe te udhetareve me mjetet e shoqerise ose te te treteve, brenda dhe jashte vendit, si dhe ndermjetesimin ne transport. Transporti nderkombetar rrugor. Ndermjetesim dhe perfaqesim doganor. Finalizim i kontratave/marreveshjeve logjistike, si magazinim, furnizim dhe sherbime te tjera te ngjashme te lidhura me fushen logjistike.Transporti detar, hekurudhor dhe oqeanik. Kryerje te sherbimeve te Agjencise Detare per te gjithe portet e vijes bregdetare te Republikes se Shqiperise, brokerim dhe charterim i anijeve te huaja dhe vendase. Sherbime ne lidhje me aktivitetet portuale dhe te anijeve, si nderrim ekuipazhi, furnizim bordi (karburant, ushqime, pjese kembimi etj). Perfaqesimi i pronareve ose qiramarresve te mjeteve lundruese si anije tregtare dhe jo tregtare, anije luftarake, anije sherbimesh detare, rimorkiatore, yachte etj. ix. Ofrimi i shërbimeve postare . Cdo aktivitet tjeter ligjor te lejuar nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: Milsped Albania
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/12/2013
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Serbi
Kapitali Themeltar(Lekë): 56 108 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: I. “Balfin - Balkan Finance Investment Group”, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës shqiptare, e themeluar me datë 11/09/2007, me NIPT K72223031K, me seli qendrore ne Tirane, Njesia bashkiake nr.2, Rruga Papa Gjon Pali II, Ndertesa Nr.12, Kati 11, Zyra nr.1206, Kodi Postar 1010, dhe me administrator Edlira Muka. Ortak i Vetëm i shoqërisë është Samir Mane. (Sipas të dhënave të QKB deri me datë 20.04.2023)

II. “MILSPED D.O.O”, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar, e themeluar sipas Ligjeve të Republikës së Serbisë, e regjistruar në regjistrin tregtar në datën 15.09.1993 sipas numrit BD 30950, me numër regjistrimi 06911722, me seli kryesore në Municipality Belgrade-Novi Beograd, Str. Savski Nasip, nr. 7, Republika e Serbisë; me përfaqësues Dejan Petrovic. (Sipas Akt themelimit dhe Statutit të Shoqërisë)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 09.03.2021, terhequr nga QKB date 20.04.2023, Pronar perfitues te subjektit “Milsped Albania”, zoterues te 25% te kapitalit e me teper jane:

Samir Mane, shtetas shqiptar, i datelindjes 1967, pronar perfitues prej 50% te kapitalit, pasi zotëron 100% të kapitali të shoqërisë “Balfin - Balkan Finance Investment Group”, e cila zotëron 50% të kapitalit të “Milsped Albania”. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 03.12.2013.

Nebojsa Ikovic, shtetas serb, i datelindjes 1960, pronar perfitues prej 50% te kapitalit, pasi zotëron 100% të kapitali të shoqërisë “Milsped DOO Beograd”, e cila zotëron 50% të kapitalit të “Milsped Albania”. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 03.12.2013.

Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: I. Tirane SCHWARZMULLER SPA3/E, TARGA: AFR973, NR.I SHASISE VAVJ203398H279848
II. Tirane Kamez Iveco AA 533 JF
III. Tirane MAN, TGX, TARGA: AA853UG, NR.1 SHASISE WMA06XZZ7FM680895
IV. Tirane Kamez Iveco AA 604 JF
V. Tirane MAN, TGX, TARGA: AA852UG, NR.I SHASISE WMA06XZZ9FM669025
VI. Tirane Kamez SCHWARZMULLER SPA3/E, TARGA: AFR973, NR.I SHASISE VAVJ203398H279848
VII. Tirane Kamez SCHMIITZ, SCS 24/L, TARGA: AFR972, NR. I SHASISE WSM00000003067655
VIII. Tirane Kamez SCHMITZ SCS 24/L, TARGA: AFR974, NR. I SHASISE WSM00000003067659
IX. Tirane Kamez Iveco AA 603 JF
X. Tirane Kamez MAN, TGX, TARGA: AA852UG, NR.I SHASISE WMA06XZZ9FM669025
XI. Tirane SCHM1TZ SCS 24/L, TARGA: AFR974, NR. I SHASISE WSM00000003067659
XII. Tirane Kamez Iveco AA 547 JF
XIII. Tirane Kamez MAN, TGX, TARGA: AA851UG, NR.I SHASISE WMA06XZZ1FM668919
XIV. Tirane Kamez Iveco AA 395 JI
XV. Tirane Tirane TIRANE SCHMIITZ, SCS 24/L, TARGA: AFR972, NR. I SHASISE WSM00000003067655
XVI. Tirane Kamez Iveco AA 396 JI
XVII. Tirane MAN, TGX, TARGA: AA851UG, NR.1 SHASISE WMA06XZZ1FM668919
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.2 - Transport rrugor ndërkombëtar mallrash për të tretë e me qira
II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Ndryshime
Shënime: I. Kapitali i shoqërisë është i shprehur në euro, në shumën 400.000 (katëqind mijë) euro, por është konvertuar në lekë sipas kursit ditor zyrtar të datës së themelimit të shoqërisë 03/12/2013.

II. Drejtues Teknik i shoqërisë emërohet Delfin Skerja.

III. Me datë 17.07.2020, me kërkesë të administratorit, u largua drejtuesi teknik Delfin Skerja.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Kamez Rruga Gryka e Kaçanikut, godina e Parkut Logjistik, autostrada Tirane-Durres, km 5, prapa fabrikes se Coca-Cola

Adresa:
I. Vore Lagjja Mucaj, Rruga Vore - Fushe Kruje, Km.2, Zyra nr.22, Kati I - re, brenda ambienteve te Doganes Tirane - Vore
II. Durres Lagjia Nr.1, Porti Detar, pranë zyrave të doganës.
III. Shkoder Kastrat HOT Agjencia Doganore, zyra nr.5, Terminali Doganor Hani i Hotit, Hot, Malesi e Madhe
IV. Tirane Rruga Qemal Stafa, Pazari i Ri, nr.74, kulla e 1-re, kati i 2-te
V. Elbasan Prrenjas Qafë Thanë, Agjenci Doganore, pranë Doganës

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 20.04.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 20.04.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyrat Financiare 2016
Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyrat Financiare 2018
Pasqyrat Financiare 2019
Pasqyrat Financiare 2020
Pasqyrat Financiare 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 68 822 303,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 31 690 410,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 11 021 393,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 29 294 749,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 40 415 735,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 22 924 236,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 6 199 188,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 436 588,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -51 200,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:1 070 951 018,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:585 675 652,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:472 854 948,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:356 714 477,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:293 309 071,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:193 120 242,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:170 020 297,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 87 195 917,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : P. Nikolli