Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:MILSPED
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

Milsped Albania

L32409008B
(Transportin e mallrave dhe te udhetareve me mjetet e shoqerise ose te te treteve, brenda dhe jashte vendit, si dhe ndermjetesimin ne transport. Transporti nderkombetar rrugor. Ndermjetesim dhe perfaqesim dog)

Tirane 6199188 ALL

Stella Mare

L62309016P
(Transporti detar, transporti nderkombetar rrugor, transporti rrugor brenda vendit dhe sheperndarje, transporti hekurudhor, sherbime magazinimi, cdo aktivitet tjeter ligjor te lejuar nga ligji. Agjensi Detare dh)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni