Skip to content

"KURTI SECURITY"SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-12-02 08:56:01
JSON

NIPT: L38011902R
Administrator: Freskid Preka
Objekti i Veprimtarisë: Sigurimin e objekteve publike dhe private ne pronesi ose ne perdorim te personave fizik e juridik qe ushtrojne veprimtari ne territorin e republikes se Shqiperise,sigurimin dhe mbrojtjen e jetes e te shendetit te personave fizik shtetas shqiptare e te huaj,kategoria 1,3,A.Ne fushen e ndertimit dhe projektimit per zbatim punimesh,sistemime terrenesh,ndertime civile industriale ekonomike etj,ndertim dhe projektim te rrugeve te kategorive te ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: "KURTI SECURITY"SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/06/2013
Rrethi: Diber
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber Burrel BURREL Lagjja Partizani, Rruga Kuvendi i Dukagjinit, Ndertesa Nr.77, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 02.12.2021
Akti i themelimit
Kontrate shit-blerje e kuotave te kapitalit date 24.08.2020
Kontrate shitje kuote kapitali me kusht date 09.11.2020
Kontrate shitje kuotash kapitali date 29.05.2020
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -2 513 650,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -3 081 457,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -1 647 686,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -1 791 987,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -578 892,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:8 382 043,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:3 899 572,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:4 686 669,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:3 841 451,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:8 247 399,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala