Skip to content

MICRO CREDIT ALBANIA

JSON

NIPT: L41729001H
Administrator: Andis Gjoka, Elda Ibro
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrimin e veprimtarisë se kredi dhënies në të gjitha format e saj dhe veprimtarinë për të ofruar shërbimet këshilluese, ndërmjetëse dhe shërbime të tjera ndihmese për veprimtarinë e kredi dhënies si subjekt financiar jo bankë sipas legjislacionit dhe rregulloreve të Bankës se Shqipërisë si Institucionit Financiar Kredi dhënës. Shoqëria mund të lidhë, menaxhojë ose negociojë çdo marrëveshje tjetër lidhur me garantimin e kredive ose mund të kryejë çdo lloj veprimtarie tjetër që është në përputhje me legjislacionin shqiptar dhe që siguron fitime dhe të ardhura të ligjshme brenda kufijve të parashikuar nga legjislacioni në fuqi, që lidhet drejtpërdrejtë ose tërthorazi me objektin e saj. Shoqëria, me vendim të administratorit, dhe pas miratimit paraprak të asamblesë së përgjithshme, mund të lidhë marrëveshje tregtare apo bashkëpunimi me shoqëri apo sipërmarrje të tjera, si dhe të kryejë çdo veprim tregtar që konsiderohet i nevojshëm me qëllim arritjen e objektit të veprimtarisë së saj.
Emërtime të tjera Tregtare: MICRO CREDIT ALBANIA (M.C.A)
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 28.05.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 102 000 000,00
Numri i pjesëve: 102 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull/Femër
Anëtarë Bordi: Emilian Biçaku, Bledar Korkaj, Bledi Sena
Statusi: Aktive
Leje/Licensa: Nr. 38 -
Dt: 09.05.2016 -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia Bashkiake Nr. 9, Bulevardi Zogu i Pare, Rruga Maliq Muço, Nr. 1, Qendra e Biznesit STAR, Kati III

Adresa:
VLORE Lagjia "Pavaresia", Rruga Sadik Zotaj, kati perdhe, dyqani nr.pasurie 4/63-N6/2 ELBASAN Lagjja Beqir Dardha, rruga 11 Nentori, kulla nr.2, kati 1. Lezhë, LEZHE Lagjja Beselidhja, Blv. Gjergj Fishta, Pallati Nr. 40, Kati i pare Rruga e Deshmoreve KORCE Shetitorja Fan Noli, perballe me Gjykaten e Apelit, Nr.pasurie 3/629-N SHKODER Rruga Daut Borici, Pallati i ri ngjitur me uren Dervish Beg, nr.1 Tirane Kavaje KAVAJE Lagjia 4, Bulevardi "Indrit Cara", pallati nr.12 (ngjitur me Raiffeisen Bank) Fier Lushnje LUSHNJE Lagjja Çlirimi, Rruga e Palmave, pallati nr 18, kati i pare. Durrës Lagjja 11, Rruga Aleksander Goga, Pallati Nr.393, kati i pare

Faqja Web:
www.mca.al

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 378 606,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -50 007,00