Skip to content

Prestige MFC (ish "HB SPORT")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-06-30 09:03:14
JSON

NIPT: L61502004H
Administrator: Megi Ndoka
Objekti i Veprimtarisë: Kontraktimin brenda dhe jashte vendit te talenteve sportive dhe zhvillimin e kapaciteteve te tyre sportive. Dhenien e asistences profesionale dhe juridike per negocimin e kontratave te transfertave te talenteve sportive brenda dhe jashte vendit. Asistence per shitblerjen e aktiviteteve sportive. Asistence logjistike, mbeshtetje financiare dhe sponsorizime te" individeve, klubeve dhe shoqerive sportive etj. Zhvillimi i aktiviteteve te ndryshme sportive te minifutbollit ne Republiken e Shqiperise, organizim i klubit te futbollit dhe minifutbollit ne Republiken e Shqiperise, pjesemarrje ne kampionate dhe kupa ne Republiken e Shqiperise, negociim dhe lidhje kontratash te ndryshme me lojtare dhe te drejtat sportive te lidhura me to, perfaqesim ne kompeticione kombetare dhe nderkombetare, Anetaresim ne federata futbolli, minifutbolli, shoqata futbolli e minifutbolli etj., marketing dhe kontrata reklamimi. Kontrata sponsorizimi, kontrata financimi etj. Pervec veprimtarive te parashikuara me lart, ne veprimtarine e shoqerise do te hyje çdo veprimtari qe do te konsiderohet nga ortaku si e nevojshme dhe e pershtatshme per arritjen e objektit te shoqerise dhe qe nuk vjen ne kundershtim me Ligjin Shqiptar dhe ligjin per sportin.
Emërtime të tjera Tregtare: Prestige MFC
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/02/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me datë 07.02.2017, me kërkesë të administratorit të shoqërisë, u vendos Pushimi i Perkohshem i Aktivitetit pa afat nga data 07.02.2017. Statusi i shoqërisë ishte "Aktiv" u be "Pezulluar".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Panorama, Kulla e Biznesit, kodi Postar 1016

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 30.06.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Kontratë Shit-Blerje datë 24.09.2018
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli