Skip to content

ALIAS DEVELOPMENT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-09 12:20:56
JSON

NIPT: L61810012B
Administrator: Agim Zeqo; Anjola Aliaj
Objekti i Veprimtarisë: Kryerja e veprimtarive te ndryshme te ndertimit dhe rikonstruktimit, si, por pa u kufizuar ne: kryerja e ndertimeve industriale, hidraulike, te turizmit, infrastruktures, ne ndertimet e banimit, ne fushen e sherbimeve publike dhe te institucioneve te ndryshme, ne fushen energjetike, te naftes dhe gazit natyror, ate minierare, telekomunikacionit, instalimeve elektrike dhe hidraulike, etj., projektimin dhe zbatimin e sa me siper, importin dhe eksportin e mallrave dhe lendeve te para, te materialeve dhe artikujve te ndryshem te ndertimit, atyre ushqimore si dhe çdo veprimtari tjeter e cila i sherben permbushjes se qellimit te shoqerise dhe qe nuk ndalohet nga legjislacioni shqiptar ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: ALIAS DEVELOPMENT
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09/06/2016
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 6
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull; Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rruga Brigada VIII, Vila Nr. 7 kati 2, Tiranë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 25.03.2023
Kontratë për Shitje Kuotash datë 07.05.2019
Kontratë për Shitje Kuotash datë 20.06.2019
Kontratë për Shitje Kuotash datë 09.06.2020
Kontratë për Shitje Kuotash datë 25.06.2020
Kontratë për Shitje Kuotash datë 05.02.2021
Akt themelimi i Shoqërisë
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 09.08.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli