Skip to content

ADTN
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-29 20:49:41
JSON

NIPT: L62121006Q
Administrator: Andi Cenko
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim, tregtim, të sistemeve dhe rrjeteve të telekomunikacioneve. Prodhim të shërbimeve audio dhe video. Ndërtimi dhe tregtimi i sistemeve të telekomunikacionit dhe transmetimeve televizive. Tregtimi i aparaturave për sistemet e transmetimit dhe marrjes së valëve televizive. Prodhimi transmetimi dhe shitja në mënyrë digjitale e produkteve dhe shërbimeve audio e video. Prodhim filma artistike që çdo lloji dhe çdo metrazhi, organizim i aktiviteteve kinematografike, artistike dhe audiovizuaie të çdo lloji, dokumentare, show televiziv, emisione, spektakle, videoklipe dhe çdo lloj formë tjetër prodhimi audio apo audiovizive të njohur apo që do të ekzistoje në të ardhmen, si dhe distribucioni dhe shpërndarja e tyre në çdo formë 2 në Shqipëri dhe jashtë saj. Transmetim televiziv si platformën numerike me dhe pagese.
Emërtime të tjera Tregtare: ADTN
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 13.09.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Manjola Shaska; Dritan Kadi; Ardit Skënduli
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë; Kashar; Rruga Pavaresia, Nr.39.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Akti i themelimit
Ndryshimi i Administratorit & Anetareve te Keshillit
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar- Date 29.06.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2018 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2019
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 11 298 155,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 553 798,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 097 402,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -23 100 040,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -2 393 638,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:414 999 415,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:43 690 475,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:31 588 000,00
Punuar Nga : A.B