Skip to content

Stella Mare
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-01-25 15:16:02
JSON

NIPT: L62309016P
Administrator: Ivan Radosavljevic
Objekti i Veprimtarisë: Transporti detar, transporti nderkombetar rrugor, transporti rrugor brenda vendit dhe sheperndarje, transporti hekurudhor, sherbime magazinimi, cdo aktivitet tjeter ligjor te lejuar nga ligji. Agjensi Detare dhe spedicionare. transporti detar, transporti nderkombetar rrugor, transporti rrugor brenda vendit dhe shperndarje, transporti hekurudhor, sherbime magazinimi, cdo aktivitet tjeter ligjor to lejuar nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: Stella Mare
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02.11.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri, Serbi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Serbi
Kapitali Themeltar(Lekë): 12 727 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: I. MILSPEED D.O.O, nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, e themeluar ne perputhje me ligjet e Republikes se Serbise, e regjistruar ne regjistrin tregtar ne daten 15.09.1993, sipas numrit BD 30950, e regjistruar me numer 06911722, me seli ne Beograd, Rruga Savski Nasip, nr. 7, Serbi, e perfaqesuar nga Z. Nebojsa Ikovic, i lindur me 20.06.1960 ne Beograd, ne emer te te cilit do te nenshkruaje Z. Milos Mihailovic, i pajisur me prokure te posacme (Sipas aktit te themelimit dhe statutit te shoqerise me pergjegjesi te kufizuar “Stella Mare”, date 02.11.2016).

II. Balfin - Balkan Finance Investment Group, nje shoqeri me pergjegjësi te kufizuar, e themeluar me date 11.09.2007 sipas ligjeve te Republikes se Shqiperise, me numer identifikimi biznesi NIPT K72223031K, me adrese ne Tirane, Njesia bashkiake nr.2, Rruga Papa Gjon Pali II, Ndertesa Nr.12, Kati 11, Zyra nr.1206, Kodi Postar 1010, me administrator Edlira Muka dhe ortak Samir Mane (Sipas te dhenave te QKB deri me date 25.01.2021)
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Qemal stafa, Pazari i Ri, Nr.74, kulla 1, kati i dyte.

Adresa:
Durres, Porti Detar, perballe Terminalit te Kontenjereve

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 25.01.2021
Statuti i shoqerise
Vendim i asamblese per zvogelimin e kapitalit 14.05.2018
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 62 446 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 51 918 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 93 257 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 55 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:208 196 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:174 320 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:132 291 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:104 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala