Skip to content

Consulting SE Partners
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-07-14 08:40:41
JSON

NIPT: L72206029G
Administrator: Stela Gugallja
Objekti i Veprimtarisë: Keshillimdhenie rreth tatimeve e taksave, ofrim sherbimesh te specializuara financiare dhe kontabile, ofrim sherbimesh te specializuara tatimore, ekspertize ne ngritje, organizim dhe administrim sistemesh tatimore, te gjitha aktivitetet tregtare qe nuk bien ndesh me legjislacionin shqiptar. Vleresim i pasurive te paluajtshme. Aktivitet me patundshmeri qe nuk eshte i kufizuar me vleresimin e pasurive te patundshme dhe te tundshme dhe pasuri te tjera, mallra, sherbime, konsulence, studime dhe konsulence per hyrje ne treg.
Emërtime të tjera Tregtare: Consulting SE Partners
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/10/2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rr.Sami Frasheri, Pallati Nr.11, Shkalla 4, Kati 1, Ap. 3, Tiranë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 16.02.2022
Statuti i shoqerise
Kontrate shitje kuotash date 30.01.2019
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 14.07.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyrat financiare 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 7 953 495,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 5 108 762,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 10 512 089,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 13 327 297,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 468 361,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:36 263 349,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:25 116 679,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:29 766 683,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:28 016 682,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:3 416 670,00
Punuar Nga : A.Lala / P. Nikolli