Skip to content

FOREVER CONSTRUCTION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-12-19 13:35:11
JSON

NIPT: L82315015Q
Administrator: Elios Duni
Objekti i Veprimtarisë: Investime ne fushen e ndertimit, ndertime te objekteve qytetare, industriale dhe qendra multifunksionale, punime dheu, sistemime, ndertime pallatesh civile, ekonomike, tregtare, kulturore, sportive, te objekteve sociale, hoteleve, fshatrave turistike, etj. Punime ne ndertim, armature, suvatime, punime hidraulike, elektrike, ndertim muresh, shtrim pllakash lyerje, veshje, fasade, me grand etj. Rikonstruksione te objekteve, mirembajtje, projektim ne fushen e ndertimit dhe mbikqyrje e kolaudime ne perputhje me kategorine e licenses personale.si dhe cdo aktivitet te rushes se ndertimit. Eksport - import, tregti me shumice e pakice te mallrave industriale, makineri e pjese kembimi te te gjitha llojeve, paisje elektrike, hidraulike, hidrosanitare, lende te para, materiale ndertimi, inerte, produkte te ngjashme etj. Gjithashtu, shoqeria mund te' kryeje cdo aktivitet tjeter plotesues dhe ndihmes qe ka si qellim ofrimin e cdo aktiviteti tjeter, ne rast se rezultojne te dobishme dhe/ose te nevojshme per permbushjen e objektit kryesor, si dhe cdo aktivitet tjeter qe konsiderohet fitimprures dhe ne interes te shoqerise.
Emërtime të tjera Tregtare: FOREVER CONSTRUCTION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/11/2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake Nr. 7, Rruga ''Irfan Tomini", Pallati "Bjorn", kati i dyte

Adresa:
1. Tirane, Bulevardi ''Gjergj Fishta'', Nr. pasurie 2/807, ZK. 8250

2. Tirane, Rruga ''Mine Peza'', Nr. Pasurie 8/24, ZK.8330

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.12.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Kontrate Shitje Kuotash date 14.04.2020
Kontrate Shitje Kuotash date 02.08.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja