Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Lefter Sota
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

IKONA

K27222201B
(Tregtimi me shumice dhe me pakice i mallrave industriale si produkte metalurgjike, celiqeve, materialeve te ndertimit, hidraulike, qeramikes, hidrosanitare, elektroshtepiake, xhamave, prodhimeve prej druri d)

Tirane 28146991 ALL

FOREVER CONSTRUCTION

L82315015Q
(Investime ne fushen e ndertimit, ndertime te objekteve qytetare, industriale dhe qendra multifunksionale, punime dheu, sistemime, ndertime pallatesh civile, ekonomike, tregtare, kulturore, sportive, te objek)

Tiranë ALL

B & O Construction

L92014007M
(Ndërtime civile dhe ekonomike, ndërtime civile,industriale turistike, bujqësore mbi 5 kate. Rikonstruksione, Ndërtim Banese me skelet mbi 8 kate.Ndërtime Rrugore ,Ndërtim Rruge Kategoria IV dhe V, Ndërti)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni