Skip to content

RESTUR
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-09-03 07:56:58
JSON

NIPT: M02102507A
Administrator: Selim Molla
Objekti i Veprimtarisë: a. Zhvillimi i investimeve në fushën e hoteleri-turizmit drejtpërdrejtë ose nëpërmjet pjesëmarrjes ne shoqeri të tjera që zhvillojnë projekte në këtë fushë. b. Projektimi, zbatimi dhe vënia në funksion e objekteve te ndryshme ndërtimore, përfshire ato civile, industriale si dhe restaurimin e tyre, ne funksion të aktivitetit cituar në piken (a), me sipër. c. Zhvillimi, shitja dhe blerja e pasurive të paluajtshme dhe kryerja e investimeve të lidhura me to. d. Kryerja e cdo veprimtarie te ligjshme në funksion të fushave të veprimtarise të referuara në pikat (a, b, c) te këtij Neni.
Emërtime të tjera Tregtare: RESTUR
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01.09.2020
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Rruga "Shoqëria Bashkimi", Lagjia nr. 6, Pallati nr. 793, Kati i 1, Hyrja/Ap. Nr

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 03.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani