Skip to content

FOKUS 2020
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-05-18 13:42:50
JSON

NIPT: M03419801U
Administrator: Bledar Habili
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet ne fushen e ndertimit, ndertim objektesh civile dhe publike, vepra arti, rruge etj. tregtim te cdo materiali ndertimi me shumice dhe pakice etj. ne konstruksione te fshatrave turistik, ne zhvillime e zonave me ndertime te reja. Sherbime hotelerie, bar, kafe, restorante, pishina, hapesira plazhi privat dhe sherbime turistike te te gjitha llojeve perfshi organizim ekskursionesh, import - eksport, tregtim me shumice dhe pakice. Cdo transaksion tregtar ne lidhje me pasurite e luajtshme dhe paluajtshme, shitje, blerje pjesemarrjesh ne shoqeri, dege, konsurciume ose ente te tjera, garantimi dhe vendosja e barreve (mbi pasuri te luajtsme ose te paluajtshme), si dhe lidhja e cdo marreveshje financiare. Ofrimi i sherbimeve keshilluese, zhvillimi I studimeve kerkimore te tregut, krijimi I patentave dhe i markave tregtare si dhe te drejta te tjera te pronesise intelektuale, themelimi dhe organizimi I rrjeteve tregtare, lidhja e marreveshjeve te agjensise dhe te sherbimit, rezervime dhe shitje online te marri pjese ne cdo tender brenda dhe jashte te Republikes se Shqiperise. Ne funksion te qellimeve te mesiperme shoqeria mund te hyje ne tregje dhe operacione te ndryshme, te zoteroje pasuri te luajtshme e te paluajtshme dhe / ose pjesemarrje ne shoqeri tetjera tregtare.
Emërtime të tjera Tregtare: FOKUS 2020
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14.10.2020
Rrethi: Kavajë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Golem, Qeret, Rruga Henz, pallat 5-katesh, kati 1, zona kadastrale nr.3101, banesa nr.14/287-ND, volumi 25, faqe 97.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historik i regjistrit tregtar 18.05.2021
Statuti I Shoqerise
Kontrate shit-blerje kuotash 25.11.2020
Kontrate shitje kuotash kapitali 29.01.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani