Skip to content

POGRADECI F.K
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-18 13:12:12
JSON

NIPT: M03707601D
Administrator: Kopi Gusho
Objekti i Veprimtarisë: Organizimin e aktiviteteve në fushën e sportit të futbollit dhe pjesmarjen në garat sportive të organizuara nga Federata Sportive e Futbollit,si dhe pjesmarjen në garat sportive të organizuara nga UEFA. Krijimin e ekipeve zinxhir të futbollit. Kryerjen e të gjitha veprimeve të nevojshme për aritjen e qëllimit të shoqërisë duke përfshirë lëshimin e dorëzanive e garancive të tjera. Përfaqësimin e shoqërive të ndryshme shqiptare apo të huaja që kanë objekt të njejtë apo të përafërt me të kësaj shoqërie.
Emërtime të tjera Tregtare: POGRADECI F.K
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 01.03.2019
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 350
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Anxhela Andoni; Alma Kanina; Enton Berberi
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Pogradec, pranë stadiumit "Gjorgji Kyçyku", me kod postar 7301.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 18.09.2021
Ndryshimi i Administratorit dhe i Anetareve
Dokumenta Financiare: Akti i Themelimit te Shoqerise
Pasqyra Financiare 2020
Pasqyra Financiare 2020 (Shenimet Shpjeguese)
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 34 016,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:21 818 007,00
Punuar Nga : L.Kanani / A.B