Skip to content

GREEN LAKE RESORT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-04-06 10:54:56
JSON

NIPT: M03727601L
Administrator: Genci Zerelli; Maksim Musta
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport, shërbime hotelerie, resort, bar-kafe restorant, agroturizëm, shitje me shumicë dhe pakicë të artikujve ushqimorë dhe industrialë. Ndërtim komplekse banimi dhe Agroturizëm.
Emërtime të tjera Tregtare: GREEN LAKE RESORT
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22/01/2020
Rrethi: Pogradec
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Pogradec, Lagjja 1, rruga" Dëshmoret e Pojskës", pasuria me nr 1/427-N6, zona kadastrale 8581.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.04.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Vendimi i asamblese se pergjithshme date 23.06.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra Performances sipas natyres 2020
Pasqyra e Pozicionit Financiar 2020
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja