Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Genci Zerelli
Rezultate gjithsej: 2

SMART MARKET

M02104004C
(Import-eksport dhe shitje me shumice dhe pakice te mallrave dhe artikuj te ndryshem industriale, ushqimore, blegtorale dhe bujqesore, pijeve freskuese dhe alkolike, duhan, cigare. Hapja e marketeve-supermarkete)

Tiranë ALL

GREEN LAKE RESORT

M03727601L
(Import-Eksport, shërbime hotelerie, resort, bar-kafe restorant, agroturizëm, shitje me shumicë dhe pakicë të artikujve ushqimorë dhe industrialë. Ndërtim komplekse banimi dhe Agroturizëm.)

Pogradec ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni