Skip to content

Olive
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 15:13:49
JSON

NIPT: M14016801T
Administrator: Edmond Mahmuti; Fadil Mahmuti
Objekti i Veprimtarisë: Hoteleri, Turizem , Restorant ,Bar, Spa, Stacionplazhi ,Kend lojrash dhe argetimi,Pishina dhe Akua park, SherbimParkimi.Marrje dhe dhenie me qira te hoteleve, resorteve, trojeve dhe ambjenteve te tjera biznesi e banimi qe i sherbejne objektit te veprimtarise se shoqerise. UdhetimeTuristike dhe guida me grupe te organizuara brenda dhe jashte vendit. Shitje I blerje te paketave turistike te biletave te udhetimit si dhet e eventeve kulturore dhe artistike etj., makina me qera, siguracion shendeti ne udhetim. Shitje I blerje teprodukteve ushqimore e jo ushqimore, snak (ushqimishpejte),pije freskuese e alkolike, kafe, tekstile, produkte "hand made"(te prodhuara me dore),suvenire (dhurata), produkte te fermereve ato te zejtarise dhe artizanale, libra,disketave cdo lloj produkte te tjera destinuar per turistet dhe turizmin.
Emërtime të tjera Tregtare: Olive Hotel
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/04/2021
Rrethi: Ksamil
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja nr. 3,rruga Riviera,objekti nr. 7/618, ZK 2297

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjstrit Tregtar, date 9/11/2021
Statuti i shoqerise, date 12.04.2021
Akt themelimi, date 12.04.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara