Skip to content

''EUROPA GROUP ''
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-22 06:03:07
JSON

NIPT: M21803504C
Administrator: Tomi Ismailati
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport dhe tregtia me shumicë dhe pakicë e vajrave lubrifikante si dhe produkteve të ngjashme. Ne perputhje me legjisladonin shqiptar dhe licencat e Shoqerise te leshuara nga autoritetet kompetente, Shoqeria mund te kryej cdo veprimtari qe lidhet drejtperdrejt ose terthorazi, apo qe ndervaret ose lidhet me aktivitetet e renditura me siper.
Emërtime të tjera Tregtare: ''EUROPA GROUP ''
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 23/05/2022
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Aldi Hoxhaj; Fatjon Sulejmani; Saimir Muhaxhiri
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Xhafzotaj, Autostrada Durrës-Tiranë, pranë Mbikalimit të Fllakës, ZK.2574

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 22.06.2022
Akt themelimi i Shoqerise Aksionere
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja